Balans is de basis

De balans ontwerper gaat graag het ontwikkeltraject aan met jouw team of jou als individu.


BALANS


Zelfs voor iemand die zichzelf de balans ontwerper noemt is het soms vrij ingewikkeld om, als (gescheiden) vader van twee, alle ballen hoog te houden en de balans te vinden tussen bijvoorbeeld werk, gezondheid, relaties en sociale activiteiten. Mijn persoonlijke reis naar balans ben ik in 2011 gestart en weet ik na een lang en intensief traject wat er voor mij nodig is om in balans te blijven. Nu help ik anderen met hun balans ontwerp.

Deze balans is geen statisch gegeven, maar dynamisch. Soms is er op een bepaald vlak iets meer aandacht nodig en kun je de andere vlakken iets meer loslaten. Hierbij is het de kunst om te signaleren wanneer er onbalans ontstaat, zodat je tijdig bij kunt sturen. Dit geldt voor mensen persoonlijk, maar ook voor teams. De teams die ik begeleid halen aantoonbaar betere resultaten en de teamleden ervaren meer (werk-)geluk, door focus op hun talenten, welzijn en vitaliteit.

Ik combineer mijn bedrijfskundige achtergrond en ervaring als (gecertificeerd) leefstijlcoach om inzicht te geven in de knoppen waar je aan kunt draaien om balans te vinden en te houden. Balans in het team of voor jou persoonlijk. Is dit helemaal helder, dan kan jij of jouw team aan de hand van het balans ontwerp zelfstandig verder!