Leefstijlcoach!

Ik geloof al jaren dat het verhogen van (werk-)geluk uiteindelijk leidt tot succesvollere teams en een beter resultaat. Niet alleen focussen op welke taken er gedaan moeten worden, maar op hoe iedereen zijn of haar talenten kan ontplooien en optimaal kan bijdragen aan de teamdoelen. Zelf noem ik dit de transitie van taakgericht naar mensgericht leiderschap.

De afgelopen jaren heb ik als organisatie adviseur bij veel verschillende bedrijven in de keuken kunnen kijken. Hier zag ik dat er op het gebied van welzijn, vitaliteit, duurzame inzetbaarheid en talent (h)erkenning nog een hoop winst te behalen valt.

Dit was voor mij de reden om te starten met De balans ontwerper, waarbij ik teams en haar medewerkers help met het vinden van de juiste balans tussen persoonlijke groei en blije mensen en het behalen van doelen en resultaten. Balans ook tussen werk en privé, harde en zachte eigenschappen en verschillende rollen en persoonlijkheden in het team.

Om deze teams en haar teamleden hierbij nog beter te kunnen ondersteunen heb ik vandaag mijn post hbo opleiding tot leefstijlcoach bij Instituut CAM afgerond.

Ik ben Mark. Jouw ontwerper van balans!

Abonneer je op mijn blog