Abonneer je op mijn blog via e-mail

Is stilstaan echt achteruit gaan?

Stilstaan en genieten bevordert de kwaliteit van leven. In een maatschappij die steeds meer van ons vraagt en waar stilstaan steeds moeilijker wordt, kan echt genieten echter best een opgave zijn.

Zelf vond ik dit ook vrij lastig tot het moment dat ik wel gedwongen werd om te stil te staan. Door altijd maar door te gaan in de ratrace naar meer verloor ik langzaam maar zeker mezelf. Tot het punt dat ik niet anders meer kon dan stilstaan en opnieuw te voelen waar ik nu echt gelukkig van word.

Terug naar de basis en los van meningen van anderen (die hebben ze altijd wel, wat je ook doet) ontdekte ik wat voor mij belangrijk is. Geen makkelijke weg en stapje voor stapje met heel bewuste keuzes voor meer balans, werd ik steeds meer mezelf (en dat proces blijft doorgaan).

Deze persoonlijke transformatie, mijn bedrijfskundige achtergrond, opleiding leefstijlcoach en ervaring als manager en bedrijfsadviseur zet ik nu in om teams en medewerkers te helpen naar meer balans. Dat zorgt op zijn beurt weer voor meer tijd om stil te staan en te genieten. Van succes, groei en elkaar!

Waarbij zou jij graag wat vaker stil willen staan om van te genieten?