balans


Balans is de basis van alles. Balans zorgt voor het fundament voor verdere ontwikkeling, van talent en kracht. Of het nu gaat om balans tussen werk en privé, balans in tijdsbesteding, balans tussen werken in het bedrijf en aan het bedrijf of balans tussen harde en zachte eigenschappen.

Balans resulteert daarmee in een optimaal presterend team, een sterker persoon en ultiem werkgeluk. Balans hoeft niet complex te zijn, het is praktisch. Mark ontwerpt jouw balans.

De balans ontwerper gaat graag het ontwikkeltraject aan met jouw team of jou als individu. Van grondig onderzoek tot heldere oplevering van het ontwerp voor praktische uitvoering.De balans ontwerper


Focus op menselijk kapitaal zorgt voor meer (werk-)geluk en succes. Daar geloof ik al jaren in.

Daarom help ik organisaties te investeren in het welzijn en de vitaliteit van medewerkers en een optimale (werk-)omgeving te creëren waarin ondernemerschap, verantwoordelijkheid, creativiteit en samenwerking wordt gestimuleerd en gefaciliteerd.

Dat doe ik door middel van een balans ontwerp, als interim manager, (team-)coach of adviseur. Met de door mijzelf ontwikkelde balansmethode onderzoeken we samen aan welke 8 knoppen van het balans wiel we moeten draaien om tot een dynamische balans voor jouw team of jou als persoon te komen. Dit vatten we samen in een balans ontwerp.

Ik ben Mark. Jouw ontwerper van balans!