Ervaar Meer geluk met Jouw persoonlijke balans ontwerp


In een maatschappij die veel van je vraagt is het soms lastig om de juiste keuzes te maken. Naast je gezin en je werk wil je ook tijd besteden aan sporten, hobby's en sociale activiteiten. Hoe houd je alle ballen hoog, zonder jezelf daarin te verliezen? Dit is voor iedereen persoonlijk verschillend en vraagt om ontwerp op maat.

Daarom gaan we samen op onderzoek uit voor jouw persoonlijke balans ontwerp:

Wat vind ik belangrijk en wat ik bereiken?
Waar krijg ik energie van en wat kost mij energie?
Welke voeding draagt bij aan mijn gewenste leefstijl en welke niet?
Hoe wil ik het liefst mijn vrije tijd indelen en met wie?
Hoe zorg ik ervoor dat ik mijn ambities waar kan maken, zowel privé als zakelijk?
Welke middelen heb ik daarvoor nodig en wat moet ik zelf doen?
Dit is wat je krijgt:

         Online kennismaking van 30 minuten waarin we het traject doornemen en definitief bepalen of we samen jouw persoonlijke balans gaan ontwerpen

             Intake van 60 tot 90 minuten aan de hand van Positieve Gezondheid

             3 (wandel-)coach gesprekken van 60 minuten

             Jouw persoonlijke balans ontwerp op één A-4
ZIJ VONDEN BALANS...

Laurens

"Mark is een echte people manager en zeer betrouwbaar, sociaal en prettig persoon. Vanaf het eerste moment stelde Mark zich betrokken op bij mijn ontwikkeling en liet mij meedenken in plaats van mij enkel als een uitvoerder te zien."

Corina

"Wat mij vooral geholpen heeft, is dat Mark niet vanuit het werk naar een persoon kijkt maar naar het gehele plaatje wat iemand te bieden heeft. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik de afgelopen tijd sterk gegroeid ben, niet alleen in mijn vak maar ook zeker als mens!"

Paula

"Mark werkt heel prettig. Hij is rustig en stelt op de juiste momenten de goede vragen. Eigenlijk weet je veel zelf al wel, maar hij laat je met een afstandje naar jezelf kijken en daardoor kom je tot andere inzichten of worden bepaalde zaken nog eens extra duidelijk."

Vraag jouw persoonlijke balans ontwerp aan voor een investering van €495,-*Liever een gesprek op basis van uurtarief? Uiteraard kan dat ook! Neem hiervoor contact op