Meer succes en (werk-)geluk

Door focus op mensgericht leiderschap en duurzame inzetbaarheid

Interim manager

Van taakgericht naar mensgericht leiderschap, waarbij persoonlijke groei en blije mensen in harmonie met doelen en resultaten gaan.

De balans methode gebruik ik als basis om een team te bouwen of aan de hand te nemen bij een verandering. Daarna draag ik het met een gerust hart over.

Mark boekt resultaten.

Leefstijlcoach

Weer doen waar je blij van wordt, fitter en gezonder door het leven en een betere balans tussen werk en privé.

Na een intake aan de hand van Postivieve Gezondheid, drie (wandel-)coach gesprekken en een persoonlijk balans ontwerp weet jij hoe je persoonlijk balans houdt.

Mark gebruikt gezond verstand.

Leiderschapscoach

Meer aandacht voor welzijn en vitaliteit van medewerkers en een betere balans in het team.

Op basis van jouw visie maken we een plan en bepalen we de doelen en leggen we verantwoordelijkheden bij de juiste mensen, voor betrokkenheid, blije mensen en persoonlijke groei.

Mark laat mensen groeien.

Zij gingen je al voor

Ard

"Marks sterke punten zijn onder andere zijn luisterend vermogen, een brede blik op zaken en fijne sparringpartner. Hij kan goed de strategie uitstippelen met concrete acties. Kenmerkend is zijn positieve insteek en opbouwende positieve kritiek."

Corina

"Wat mij vooral geholpen heeft, is dat Mark niet vanuit het werk naar een persoon kijkt maar naar het gehele plaatje wat iemand te bieden heeft. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik de afgelopen tijd sterk gegroeid ben, niet alleen in mijn vak maar ook zeker als mens!"

Claudia

"Ik heb Mark leren kennen als een gedreven en warme persoonlijkheid. Iemand die je als organisatie graag in huis haalt om naar de verbetermogelijkheden te kijken, iemand die met oog voor menselijke aspect een team verder kan helpen."